. Προσωρινό Ωράριο Δευτ. - Παρ. 09:00 - 21:00 , Σάββατο: 09:00-18:30
Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

THUNDER2.jpg_product_product_product_product

Πρόκειται για το Αλκοολούχο Διάλυμα Καθαρισμού ATMOCLEAN. Πρόκειται για το πρώτο αλκοολούχο διάλυμα με συγκέντρωση αλκοόλης 70% που το καθιστά αποτελεσματικό στον καθαρισμό για τις ανάγκες του ατμιστή.

Το υδατικό μέρος του διαλύματος έχει σκοπό να μεγιστοποιήσει την ισχύ της αλκοόλης, η οποία στην καθαρή μορφή της (100%) σύμφωνα με έρευνες είναι λιγότερο αποτελεσματική. Παράλληλα, μία μικρή ποσότητα γλυκερίνης είναι ικανή να αφήσει μετά την εξάτμιση της αλκοόλης και το πέρας του καθαρισμού, ένα βελούδινο φιλμ απαλότητας.

Πρόκειται για μια αρκετά φιλοσοφημένη συνταγή που θα εξυπηρετήσει πραγματικά. Οι συσκευασίες που επιλέξαμε για να συσκευάσουμε το διάλυμα είναι οι οικείες για την ατμιστική κοινότητα, 60ml και 120ml ώστε να υπάρχει συνάφεια. Λόγω της οσμής της πυκνής αλκοόλης δεν υπάρχει πιθανότητα μπερδέματος από τον ατμιστή με ατμιστικό υγρό.

Η μικρότερη μάλιστα συσκευασία που είναι εξαιρετικά βολική για μεταφορά σε τσέπη, τσαντάκι-τσάντα, μπορεί εύκολα να επαναπληρωθεί από το μεγαλύτερο φιαλίδιο των 120ml.

 

Πίσω στο: Συντήρηση και Αποθήκευση