1Β3 

Minikin_V3_200W_Asmodus_vapexperts_4
Minikin_V3_200W_Asmodus_vapexperts_3
Minikin_V3_200W_Asmodus_vapexperts_1

Γράψτε πρώτοι μια κριτική για αυτό το προϊόν

Διαθεσιμότητα: διαθέσιμο
88,50 €
Minikin V3 200W by Asmodus

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των €29 τα μεταφορικά είναι δωρεάν!
Description

Το νέο Minikin V3 από την Asmodus είναι γεγονός!

To Minikin V3 τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται) και μπορεί να αποδώσει μέχρι και 200W ενώ η οθόνη του είναι αφής κάνοντας την περιήγηση στο μενού πανεύκολη!

 Minikin V3 200W Asmodus vapexperts 3

Το μικρό μέγεθος και ο πρακτικός του σχεδιασμός το κάνουν ιδανικό box mod για όλη μέρα ενώ το εργονομικό του σχήμα δεν θα σας κουράσει καθόλου!

Το Minikin 3 διαθέτει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης ενώ η καρδιά του μοντ είναι το GX-200-UTC το οποίο καθιστά δυνατές όλες αυτές τις δυνατότητες. https://vapexperts.gr/

 Minikin V3 200W Asmodus vapexperts 4


Το Minikin 3 διαθέτει εργονομικό σχήμα σχεδιασμένο για να είναι εξίσου εργονομικό με το Minikin V2, ενώ παραμένει πιο άνετο ενώ κάθεται σε μια τσέπη.

Το Minikin 3 έχει τη δυνατότητα να δουλεύει έως και 200 W είτε με μεταβλητή ισχύ είτε με την πλήρως προγραμματιζόμενη καμπύλη ισχύος προγραμματιζόμενης από τον χρήστη, καθώς και με μια ακριβέστερη σουίτα ελέγχου θερμοκρασίας, με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για νικελίου Ni200, τιτανίου, SS316, SS317 και SS304 εκτός από τις πλήρως ρυθμιζόμενες λειτουργίες TCR και TFR.

 Minikin V3 200W Asmodus vapexperts 6

Ακριβώς όπως και οι άλλοι μας τρόποι, αυτή η συσκευή προσφέρει επίσης φανταστική αυτονομία μπαταρίας.

Η οθόνη του Minikin III είναι μια έγχρωμη οθόνη με έξι διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ή να επιλέξει στη λειτουργία μενού.

 Minikin V3 200W Asmodus vapexperts 2

Απλά κουνήστε τη συσκευή τρεις φορές με θάρρος για να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης σε ένα γραμμικό μοτίβο. Αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί στη λειτουργία μενού.

Το Minikin 3 διαθέτει συμβατότητα με την ασύρματη βάση φόρτισης (πωλείται ξεχωριστά), επιτρέποντας την εύκολη επαναφόρτιση για όσους εργάζονται σε γραφείο.

Αυτή η βάση φόρτισης εξάγει ρεύμα 1Α και παρόλο που το chipset GX-200-UTC εφαρμόζει ενσωματωμένη φόρτιση balance. Εξακολουθούμε να προτείνουμε φόρτιση σε εξωτερικό φορτιστή.

 Minikin V3 200W Asmodus vapexperts 1

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Minikin V3 200W 

Καλώδιο Usb

Manual 

Αναβαθμίσημο
Ναι

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας