Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

baner metaforika doseis tropoi-apostolis tropoi-pliromis Whisper RDTA Argus GT II

Τρόποι Αποστολής

Εντός Ελλάδας, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δική σας επιλογή με τις παρακάτω εταιρείες ταχυμεταφορών:

 • Box Now
 • Γενική Ταχυδρομική
 • Courier Center

Σχετικά με την Box Now:

boxnow logo

 • Ό,τι ώρα θες 24/7

Ορίζεις εσύ το πρόγραμμα σου! Με τα BOX NOW Lockers, μπορείς να παραλάβεις όποια μέρα & ώρα επιθυμείς, εύκολα και ανεξάρτητα.

 • Γρήγορα

Οι αναμονές τελείωσαν. Όλα τα δέματα παραδίδονται μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες πανελλαδικά και την επόμενη εργάσιμη εντός Αττικής.

 • BOX NOW PAY ON THE GO!

Το δέμα σου είναι ακόμα πιο κοντά!

Για εσένα που ψάχνεις την ευελιξία στις παραδόσεις σου η BOX NOW είναι εδώ! Με τον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής BOX NOW PAY ON THE GO παίρνουμε αυτό το βάρος από πάνω σου. Πραγματοποιείς τη παραγγελία σου και ολοκληρώνεις τη πληρωμή online, μόνο όταν το δέμα σου έχει παραδοθεί στο locker που έχεις επιλέξει.

 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 19€ και άνω

Για παραγγελίες ύψους 19€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

Για παραγγελίες έως 9,99€ το κόστος των μεταφορικών είναι 2€

Για παραγγελίες από 10€ έως 18,99€ το κόστος των μεταφορικών είναι 1€

 • Αντικαταβολή (BOX NOW PAY ON THE GO!) 1€

Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με την υπηρεσία BOX NOW PAY ON THE GO! το κόστος είναι 1€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, ώστε να μην επιβαρυνθείτε το κόστος της αντικαταβολής.

 • Tracking Number

Τα email με τους αριθμούς αποστολής τα παραλαμβάνετε αυθημερόν μετά τις 19:00.


Σχετικά με τις εταιρείες ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική" και "Courier Center":

 

geniki logo

courier center logo

 • Παράδοση σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες

Η παράδοση πραγματοποιείται σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα τον τόπο προορισμού). Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 29€ και άνω

Για παραγγελίες ύψους 29€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος των μεταφορικών είναι 2,5€ με γενική ταχυδρομική και 3,5€ με courier center.

 • Αντικαταβολή 1€

Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι 1€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, ώστε να μην επιβαρυνθείτε το κόστος της αντικαταβολής.

 • Tracking Number

Τα email με τους αριθμούς αποστολής τα παραλαμβάνετε αυθημερόν μετά  τις 19:00.Αποστολή με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη και ουδεμιά συμμετοχή στην πληρωμή των εξόδων θα έχει η Vape Experts, όποιο και αν είναι το ποσό της παραγγελίας που τοποθετείτε.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την Γενική Ταχυδρομική και το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται 10€ ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας


For our International Customers:

We ship our products anywhere in the world. Please, place your order online or contact us by email info@vapexperts.gr. Soon you will be contacted by our sales department about the shipping cost. We accept payments via credit/debit cards and bank transfer.