Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 

Υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε όσες άτοκες δόσεις επιλέξετε. Υπάρχει η δυνατότητα σας να επιλέξετε από 1 έως και 12 άτοκες  δόσεις από το πρώτο ευρώ με χρήση πιστωτικής κάρτας. 

 

 

1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Χωρίς χρέωση αντικαταβολής)
Με αυτήν την επιλογή θα μεταφερθείτε σε νεα σελίδα που ανήκει  στην Τραπεζα EUROBANK ώστε τα στοιχεία που θα πληκτρολογήσετε να είναι κρυπτογραφημένα.
Χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα και δεσμεύονται για εσάς όλα τα διαθέσιμα προϊόντα. 
Η πληρωμή γίνεται μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας της Τράπεζας Πειραιώς. Δεχόμαστε μόνο MasterCard & Visa . 
Μπορείτε να είσαι πάντα βέβαιοι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς για την κρυπτογράφηση των στοιχείων σας χρησιμοποιούμε σύγχρονη μέθοδο κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit  (SecureSockets Layer –SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
 
 
2. Με Αντικαταβολή (Με επιπλέον χρέωση 1€)
Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Επιπλέον χρέωση 1€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
 
 
3. Με τραπέζικη κατάθεση (Χωρίς χρέωση αντικαταβολής)
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας επιβεβαιώσουμε το ποσό της κατάθεσης.
Όταν ετοιμαστεί η παραγγελία σας θα σας καλέσουμε για να ολοκληρωθεί η κατάθεση.
Συνεργαζόμαστε με Eurobank, Τραπεζα Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank