Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

baner metaforika doseis tropoi-apostolis tropoi-pliromis Whisper RDTA Argus GT II

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

**Υπάρχει η δυνατότητα σας να επιλέξετε από 1 έως και 24 άτοκες δόσεις από το πρώτο ευρώ με χρήση πιστωτικής κάρτας.

  1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Χωρίς χρέωση αντικαταβολής)
  • Με χρήση της χρεωστικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσετε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας.
  • Με χρήση της πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε άτοκες δόσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από 1 έως και 24 άτοκες δόσεις από το πρώτο ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα και δεσμεύονται για εσάς όλα τα διαθέσιμα προϊόντα.

Κατά τη διαδικασία, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank, όπου όλα τα στοιχεία που θα πληκτρολογήσετε είναι κρυπτογραφημένα. Η πληρωμή γίνεται μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας της Τράπεζας EUROBANK. Δεχόμαστε MasterCard & Visa. Μπορείτε να είστε πάντα βέβαιοι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς για την κρυπτογράφηση των στοιχείων σας χρησιμοποιούμε σύγχρονη μέθοδο κρυπτογράφησης με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit  (SecureSockets Layer –SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  1. Με Αντικαταβολή (Με επιπλέον χρέωση 1€)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας στον μεταφορέα/courier που θα παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

       3. Με τραπέζικη κατάθεση (Χωρίς χρέωση αντικαταβολής)

Τοποθετήστε την παραγγελία σας και όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων που επιλέξατε θα σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε για το τελικό ποσό ώστε να ολοκληρωθεί η κατάθεση. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τραπεζική μεταφορά σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Eurobank, Τραπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank).

*Τα τραπεζικά έξοδα και τυχών επιβαρύνσεις που προκύπτουν από την τραπεζική μεταφορά από μη συνεργαζόμενη τράπεζα, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

       4. Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα:

Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.