Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

baner metaforika doseis tropoi-apostolis tropoi-pliromis Argus GT II

odin_v2_box_mod_by_vaperz_cloud_dovpo_all.jpg

Odin V2 Box Mod by Vaperz Cloud & Dovpo

Το Odin V2 από την Vaperz Cloud σε συνεργασία με τον The Vaping Bogan και την Dovpo φέρνουν όλα όσα αγαπήσατε στο Odin V1 και τα τελειοποιούν, τα βελτιώνουν και σας προσφέρουν μια συνολικά καλύτερη εμπειρία ατμίσματος.

Με υποστήριξη για διπλές μπαταρίες 21700 (δεν περιλαμβάνονται) και φόρτιση USB Type-C, μπορείτε να ατμίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με λιγότερο χρόνο φόρτισης για να αξιοποιείτε πλήρως τα 200W ισχύος.

Το νέο chipset Odin V2 είναι ένα ισχυρό τσιπ, αλλάξτε το χρώμα της οθόνης για να ταιριάζει με το στυλ σας και απολαύστε διάφορες λειτουργίες, όπως: έλεγχος θερμοκρασίας, λειτουργία μεταβλητής ισχύος και λειτουργία μεταβλητής τάσης. Το τσιπ προσφέρει σημαντικά καλύτερη απόδοση σε σχέση με το V1 με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ισχύ εξόδου.

Το Odin V2 είναι συνολικά πολύ πιο λεπτό και ελαφρύτερο από το πρωτότυπο και είναι πλήρως κατασκευασμένο από αλουμίνιο για κορυφαία αίσθηση στο χέρι σας! To νέo καπάκι της μπαταρίας συγκρατείται από 2 μαγνήτες και αφαιρείται / επανατοποθετείται εύκολα κάνοντας γρήγορες αλλαγές μπαταρίας.

 
Πίσω στο: High End