Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

sx_mini_g_class_v2_200watt_by_sxmini_1.jpg
sx_mini_g_class_v2_200watt_by_sxmini_1.jpg sx_mini_g_class_v2_200watt_by_sxmini_2.jpg_1 sx_mini_g_class_v2_200watt_by_sxmini_3.jpg_1

SX Mini G Class V2 200Watt by SXmini

Το G Class είναι και πάλι εδώ, με νέες δυνατότητες και απίθανη εμφάνιση!

Η νέα έκδοση του G Class είναι εφοδιασμένη με το αναβαθμισμένο σύστημα Over The Air (OTA), το οποίο δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της συσκευής ασύρματα (WiFi)! Η αναβάθμιση, η αλλαγή ταπετσαρίας, τα θέματα κλπ μπορούν πλέον να ρυθμίζονται χωρίς τη χρήση καλωδίου! Διαθέτει μεγάλη, έγχρωμη οθόνη TFT IPS 1,3" στην οποία διακρίνονται άψογα όλες οι χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και ζωντανές ταπετσαρίες ρολογιού. Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται) και η φόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της θύρας USB Type-C.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 94 x 47.7 x 34.3mm

Μπαταρία: 2x 18650

Μέγιστη Ισχύς: 200 Watt

Οθόνη: 1.3" IPS Έγχρωμη

Θύρα Φόρτισης: USB Type-C

Πλακέτα: YiHi SX750J

 

  • Η λειτουργία Variable Wattage έχει τη δυνατότητα να αυξάνει και να μειώνει τη ροή ηλεκτρικού ρεύματος για ομοιόμορφη παροχή ισχύος στην αντίσταση, είναι ευέλικτο και ισχυρό για να προσαρμόζει μόνο του τις διακυμάνσεις στην έξοδο.
  • Η λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας που διαθέτει είναι 4ης γενιάς, με πιο ακριβή ένδειξη της αντίστασης και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να έχετε καθαρή γεύση με τη λειτουργία TC (έλεγχος θερμοκρασίας), προφανώς ανεκτίμητη και φιλική λειτουργία για αρχάριους ατμιστές.
  • Η λειτουργία έξυπνης ενίσχυσης μπορεί να προθερμάνει την αντίσταση για να αποφύγετε τυχών στεγνές τζούρες και η λειτουργία προσαρμοσμένων καμπυλών διαθέτει 7 προεπιλογές! 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x YiHi SXmini G Class V2 Mod

1x USB Type-C cable

1x User Manual

1x Warranty Card

Πίσω στο: High End